artimpact.fi

YRITYKSESTÄ

JULKISEN TAITEEN KONSULTOINTIA

Art Impact on vuonna 2017 perustettu yritys, jonka palvelut keskittyvät rakennetun ympäristön taiteelliseen suunnitteluun, tilojen visualisointiin sekä esitystaiteellisiin kokonaisuuksiin.

Yrityksen toiminnasta vastaa Kirsi Pitkänen, jolla on vankka kokemus niin kuvataiteen tekemisestä kuin taidehankintojen koordinoinnista osaksi rakennushankkeita.

Hän on vastannut vuodesta 2015 lähtien Jyväskylän Kankaan alueen taiteen yleissuunnittelusta ja taidehankintojen koordinoinnista osana rakennushankkeita. Hänellä on kokemusta myös yksittäisten taidehankintojen konsultointityöstä sekä mm. koulu- ja viherrakentamisen hankkeista.
Pitkäsellä on kokemusta myös esitystaiteesta sekä julkisten tilojen visualisoinnista. Hän on esiintynyt performansseillaan ympäri maailmaa vuodesta 2004 lähtien ja hän edusti Kupla-performanssillaan Suomea Shanghain maailmannäyttelyssä vuonna 2010. Pitkänen toteutti 1 800 m2 kokoisen installaation kansainvälisen SLUSH-tapahtuman investorialueelle 2015. Hänen uusin Meeting point -installaationsa oli kolmen kerroksen korkuinen ja se oli esillä Mäntän kuvataideviikkojen 25-vuotis juhlanäyttelyn yhteydessä vuonna 2018.

Pitkänen työskenteli visuaalisten taiteiden läänintaiteilijana Keski-Suomessa 2014-2016 ja hän on toiminut taidekonsulttina rakennushankkeissa vuodesta 2015 lähtien.